Een CNC-freesmachine voor houtbewerking

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Heeft u een CNC-freesmachine (Computer Numerical Control) voor houtbewerking nodig? Dan bestelt u deze bij Select BV uit Esbeek, in regio Tilburg. Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige houtbewerkingsmachines aan, zodat u als professional veilig en vakkundig te werk kunt gaan. Wij adviseren u graag!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Een CNC-freesmachine koopt u bij ons voor optimale houtbewerking

Iedere specialist in houtbewerking kan niet zonder een CNC-freesmachine en doordat deze CNC aangestuurd wordt, zijn de werkzaamheden beter en eenvoudiger uit te voeren. Ook met onze andere machines, zoals de deuvelmachine die u bij ons kunt kopen, worden uw houtbewerkingstaken vereenvoudigd. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van machines voor houtbewerking en daarom koopt u deze steeds weer bij ons.

Bel ons of vul ons contactformulier in

Wilt u een CNC-freesmachine bij ons bestellen of heeft u een andere machine voor houtbewerking nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ook als u nog twijfelt, adviseert ons team u graag zodat u altijd een professionele machine bestelt die uw werkzaamheden perfectioneert. U bereikt een van onze medewerkers door te bellen naar +31-(0)13 – 51 69 234 of door ons contactformulier in te vullen. U wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen.