Deuvelmachine kopen

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Bent u een professioneel houtbewerker en wilt u een hoogwaardige deuvelmachine kopen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn Select BV, dé professional in houtbewerkingsmachines. U vindt ons in Esbeek, in regio Tilburg, maar natuurlijk staan we ook telefonisch voor u klaar. U koopt bij ons niet alleen deuvelmachines, maar nog veel meer machines waarmee uw houtbewerkingswerkzaamheden vereenvoudigd worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Een deuvelmachine kopen, doet u bij ons

Wanneer u een deuvelmachine bij ons gaat kopen, maakt u het mogelijk om uitermate nauwkeurige gaten op gelijke afstand te boren. Dit doet u bijvoorbeeld in kozijnen, ramen en deuren. Wij bieden deze zowel nieuw als gebruikt aan en u levert bij ons in geen geval in op kwaliteit. Naast een deuvelmachine koopt u bij ons bijvoorbeeld ook een zaagtafel en een CNC-freesmachine. We bieden u alleen de beste kwaliteit aan, zodat uw klanten steeds weer tevreden zijn over uw werkzaamheden.

Plaats uw bestelling bij ons

Een deuvelmachine bij ons kopen, doet u gemakkelijk door contact met ons op te nemen. Telefonisch bereikt u ons via +31-(0)13 – 51 69 234. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Ons enthousiaste team hoort graag van u en helpt u zo spoedig mogelijk verder.