Professionele houtbewerkingsmachines

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Wanneer u op zoek bent naar professionele houtbewerkingsmachines kunt u vandaag nog bij ons terecht. Wij zijn Select BV uit Esbeek, in regio Tilburg, en wij zijn dé specialist in het ontwerpen en bouwen van professionele houtbewerkingsmachines, bijvoorbeeld houtfreesmachines. U koopt bij ons zowel gebruikte als nieuwe machines en profiteert altijd van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek het allemaal door ons assortiment te bekijken.

 

Voor iedere professionele houtbewerker hebben wij de houtbewerkingsmachines

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Een schaaftafel kopen doet u bij ons

Wanneer u als professional hout bewerkt, is het logisch dat u alleen de beste machines wilt gebruiken. U wilt natuurlijk dat uw klanten steeds weer tevreden zijn over uw werkzaamheden. Daarom helpen wij u verder aan bijvoorbeeld professionele houtfreesmachines, schaaftafels en meer. Ons team staat voor u klaar om u te informeren over het gebruik van onze professionele houtbewerkingsmachines en ook als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld onze houtfreesmachines, horen wij graag van u. We vertellen u graag wat de verschillen zijn tussen onze gebruikte en nieuwe machines en houden natuurlijk rekening met uw budget.

Aarzel niet en neem contact met ons op

Bent u een professionele houtbewerker en wilt u daarom kwalitatief hoogwaardige houtbewerkingsmachines, zoals houtfreesmachines of deuvelmachines, bij ons bestellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ontdek waarom wij al meer dan 60 jaar dé specialist zijn in onze branche. Wij ontwerpen en bouwen onze machines zelf en kunnen er daardoor alles over vertellen. Bel ons via +31-(0)13 – 51 69 234 of vul eenvoudig ons contactformulier in. Een vakkundige medewerker uit ons team helpt u graag verder.