Zaagtafel/schaaftafel voor deuren bestellen

Een zaagtafel voor deuren bestellen is heel gemakkelijk bij Select BV uit Esbeek, in regio Tilburg. Deze zeer stabiele, robuuste zaagtafel is speciaal voor het op maat maken van deuren. De onderzijde van een deur wordt tegen twee vaste aanslagen gepositioneerd. Aan de bovenzijde zijn twee aanslagen voorzien waar u een zaaggeleider tegen kunt leggen. Met een cirkelzaagmachine wordt vervolgens de deur op lengte gezaagd.

Een zaagtafel voor deuren is gemakkelijk bij ons te bestellen

Aan de zijkanten van de tafel zijn metalen strippen gemonteerd waarvan de positie (de breedte van de deur) instelbaar is. Deze strippen dienen als geleider voor een schaafmachine. De schaafmachine is zodanig instelbaar gemaakt dat het ook mogelijk is om 3° arms te schaven. De specificaties van deze zaagtafel voor deuren leest u hier, zodat u precies welke professionele houtbewerkingsmachines u gaat bestellen:

  • Het machineframe is geplaatst op stelvoeten
  • Deurlengte: van 2000 tot 2750 millimeter
  • Deurbreedte: van circa 625 tot 1350 millimeter
  • In de standaarduitvoering wordt een deur met lijmklemmen gefixeerd op de tafel

Opties

SEM.40500.N 01

Gaat u de zaagtafel voor deuren bestellen? Deze tafel wordt voorzien van membraan opdrukcilinders (vier stuks) die gemonteerd worden op de vier hoeken van de tafel. Een reduceerventiel wordt gebruikt om de opwaartse druk van de cilinders in te stellen. De cilinders tillen een deur een paar millimeter omhoog waardoor deze makkelijker te positioneren is.

SEM.40500.N 02

De machine wordt voorzien van een vacuüm opspansysteem waarmee een deur na het positioneren vastgeklemd wordt. Bij deze optie is ook een vacuümpomp inbegrepen.

Ontdek ons gehele assortiment

Niet alleen een zaagtafel voor deuren is bij ons te bestellen, wij zijn experts op het gebied van diverse machines. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook een beslagfreesmachine en een deuvelmachine. Heeft u nog vragen voordat u een van onze machines gaat bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31-(0)13 – 51 69 234 of vul eenvoudig ons contactformulier in.

Specificaties:

Opties:

SEM.40500.N 01Tafel wordt voorzien van membraan opdrukcilinders ( 4 stuks ) die gemonteerd worden op de vier hoeken van de tafel. Een reduceerventiel wordt gebruikt om de opwaartse druk van de cilinders in te stellen. De cilinders tillen een deur een paar millimeter omhoog waardoor deze makkelijker te positioneren is.
SEM.40500.N 02De machine wordt voorzien van een vacuüm opspansysteem waarmee een deur na het positioneren vastgeklemd wordt. Bij deze optie is ook een vacuümpomp inbegrepen.