Zaagtafel Brugge

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Zoekt u een betrouwbare zaagtafel dicht bij Brugge? Met meer dan 60 jaar ervaring in houtbewerkingsmachines en toebehoren gaat u bij ons slagen. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor het bewerken van hout. Of het nu om kleine lichte materialen gaat, of grote massief houten oppervlakken, Select BV heeft altijd de oplossing.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Een zaagtafel waar u op kunt bouwen

Als u bijvoorbeeld aan de slag gaat met het op maat zagen van een deur, dan dient de ondergrond stabiel te zijn. Bij Select BV hebben we daarom twee uitvoeringen die in ieder geval dermate robuust zijn, dat het zagen zeer aangenaam gemaakt wordt.

  • 40500.N 01

Deze is voorzien van membraan opdrukcilinders voor het eenvoudig positioneren van de deur

  • 40500.N 02

Deze is voorzien van een vacuüm opspansysteem om de deur vast te klemmen na het positioneren

 

In de buurt van Brugge een stabiele zaagtafel kopen

U vindt onze grote collectie zaagtafels en toebehoren net over de grens bij Turnhout in het Noord-Brabantse Esbeek. Ons pand is centraal gelegen en daarom goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Daarnaast adviseren we u graag over de mogelijkheden die wij u bieden. Zo weet u zeker dat u de juiste materialen voor de juiste klussen selecteert. Daar helpen we onze klanten al ruim een halve eeuw mee en dit blijven we zo doen.

 

Vraag ons naar de (financiële) mogelijkheden

Bij Select BV staan we graag voor u klaar om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. U bent van harte welkom op ons kantoor in Esbeek, maar telefonisch of per mail is ook mogelijk. Vraagt u vooral eens naar de uitstekende financieringsmogelijkheden die wij u bieden via ABC Finance. Leasen van een zaagtafel is dan ook geen enkel probleem. U belt ons op +31-(0)13 – 51 69 234 of mailt ons via info@select-esbeek.nl.

Ook interessant:

Okkazie CNC machine Gent | Schaaftafel Antwerpen | CNC beslagfreesmachine 34800 Antwerpen