Schaaftafel Antwerpen

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Zoekt u een betrouwbare en stevige schaaftafel in de buurt van Antwerpen? Select BV heeft het alles wat te maken heeft met houtbewerking. Van freesmachines tot balusterboormachines en alles wat ertussen zit. Deuren op de juiste maat schaven, is een specialistisch klusje. Daar hoort dan ook specialistisch materiaal bij. De beste schaaftafel in Antwerpen? Wij hebben hem.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Select BV: de beste schaaftafel van regio Antwerpen

Een schaaftafel wordt doorgaans gebruikt om deuren of andere grote houten platen mee te frezen en schaven. Dit geschiedt meestal met zware machines die grote oppervlakken ineens kunnen bewerken. De oppervlakken die bewerkt worden, dienen stevig vast te liggen. Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook om frees- en schaaffouten te voorkomen. De schaaftafels van Select BV zijn uitgerust met stevige klemsystemen en we onderscheiden de volgende typen:

 

  • 40500.N 01

Robuuste schaaftafel met membraan opdrukcilinders. Deze maken het positioneren van de deur heel eenvoudig.

  • 40500.N 02

Eveneens een stevige schaaftafel, maar met een vacuüm opspansysteem die de deur na het positioneren vastklemt.

Beide uitvoeringen schaaftafels zijn voorzien van metalen strips die als geleider voor het freesmachine dienen.

 

Select BV: voor alles wat met houtbewerking te maken heeft

Een schaaftafel is slechts een van de vele producten in ons ruime assortiment. Meer dan 60 jaar werken wij aan de beste oplossingen voor uw zaag- en freeswerk. Naast tal van frees-, schaaf-, en boormachines hebben wij alles wat te maken heeft met het op maat maken van hout. Onze visie heeft tot een compleet unieke lijn producten geleid, waar wij trots op zijn.

 

Neem direct contact met ons op

Bij Select BV uit Esbeek zijn we trots op onze producten. Onze deskundige adviseurs kunnen u van A tot Z begeleiden in de aankoop van uw gewenste machines en toebehoren. Daarnaast bieden wij u excellente financieringsmogelijkheden door onze nauwe samenwerking met ABC Finance. U belt ons op +31-(0)13 – 51 69 234 of mailt ons via info@select-esbeek.nl.

Ook interessant:

Okkazie inkroosmachine Leuven | Zaagtafel Brugge | Boor-freesmachines Antwerpen