Okkazie inkroosmachine Leuven

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Een okkazie inkroosmachine in regio Leuven kopen doet u bij ons bedrijf in Esbeek. Het is niet per se vanzelfsprekend om een nieuwe machine te kopen, zoals men dat ook niet steeds weer doet bij auto’s. Met een gebruikte inkroosmachine geeft u een machine een tweede (of derde) leven en houdt u een hoop geld op zak. Alleen maar voordelen dus.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Okkazie inkroosmachine nabij Leuven: een keuze voor duurzaamheid

Niet ieder bedrijf heeft een nieuwe inkroosmachine nodig. Waarom zou u veel meer betalen voor een gloednieuw apparaat, terwijl in de buurt van Leuven een okkazie inkroosmachine net zo goed werkt? Select BV geeft goed functionerende houtbewerkingsmachines een tweede leven. Vaak is het een kwestie van schoonmaken en hier en daar wat onderhoud en de inkroosmachine is weer als nieuw. In tijden waarin duurzaamheid een groot goed is, is een okkazie de beste oplossing.

 

Gegarandeerde topkwaliteit okkazie inkroosmachine nabij Leuven

Select BV verbindt haar naam alleen aan kwaliteit. Dit geldt ook zeker voor de okkazies in ons ruime assortiment. Ruim 60 jaar ervaring heeft ons geleerd hoe we kwaliteit moeten waarborgen. Geen van onze okkazies zal ons pand verlaten voordat wij er zeker van zijn dat u een duurzame én betaalbare oplossing in huis haalt. Onze reputatie is belangrijk voor ons, precies de reden waarom u gebeiteld zit met een okkazie uit onze collectie.

 

Financieringsplan of leasen? Bij Select BV is het mogelijk

Een inkroosmachine koopt u niet voor de korte termijn. Om die reden is het mogelijk om bij ons op afbetaling te kopen en te leasen. Onze nauwe samenwerking met ABC Finance maakt dit allemaal mogelijk. Financiële afspraken voor de lange en korte termijn, wij denken altijd met u mee. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar.

 

Een mooie okkazie gevonden? Bel vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken

Heeft u een inkroosmachine gevonden die perfect aansluit bij uw wensen? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot de machines en de financiering. U bereikt ons telefonisch via +31-(0)13 – 51 69 234 of stuur ons een e-mail via info@select-esbeek.nl.

Ook interessant:

CNC beslagfreesmachine 34800 Antwerpen | CNC freesmachine Leuven | Trappensoftware