Okkazie CNC machine Gent

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

 

U zoekt een okkazie CNC machine in de buurt van Gent? Bij ons gaat u deze zeker vinden. Met ons ruime assortiment gebruikte machines is er altijd een CNC machine die goed bruikbaar is voor een tweede leven. Als schrijnwerker weet u dat als geen ander. Een betrouwbaar stuk gereedschap is noodzakelijk in uw werk. Om die reden verkopen wij louter door ons goedgekeurde waren.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Okkazie freesmachine in regio Gent en Roeselare

Bij Select BV weten we als geen ander dat goede materialen het werk vereenvoudigen. Echter is niet ieder bedrijf of iedere klus van zo’n omvang dat er geïnvesteerd moet worden in nieuw. Dan is het fijn te weten dat u bij ons ook terecht kunt voor gebruikte machines. Een okkazie CNC machine in regio Gent en Roeselare vindt u louter bij ons. Centraal gelegen en net over de grens bij Turnhout staat ons fraaie filiaal in het Noord-Brabantse Esbeek.

 

Onze reputatie is uw garantie

Buiten het feit dat wij uitstekende nieuwe houtbewerkingsmachines verkopen, is er ook veel vraag naar okkazies. Ons is er alles aan gelegen om ook voor gebruikte machines een kwaliteitswaarborg af te geven. Om die reden controleren wij de freesmachines van A tot Z op oneffenheden en lossen deze waar nodig op. Zo weet u zeker dat u bij ons louter topkwaliteit afneemt. Daar staan wij al meer dan een halve eeuw achter en dit blijven wij doen.

 

Financieren op een veilige wijze

Ook een okkazie freesmachine kopen is doorgaans een weloverwogen besluit. Een dergelijke investering doet u meestal niet op slechts uw gevoel. Dan is het prettig als de investering ook verantwoord geschiedt. Om die reden heeft ons bedrijf een nauwe samenwerking met ABC Finance. Deze partij maakt financiering op maat mogelijk bij bepaalde investeringen. Daarnaast is het mogelijk om een CNC freesmachine te leasen.

 

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor een okkazie CNC machine in Gent

Het is niet vanzelfsprekend dat u precies weet wat uw klus of bedrijf nodig heeft. Leg ons daarom uit wat u zoekt. Onze adviseurs zullen u dan gegarandeerd helpen met de juiste keuze maken. Daarnaast adviseren onze vakmensen u ook graag over uw financiering op maat. Bel ons op +31-(0)13 – 51 69 234 of mail naar info@select-esbeek.nl.

Ook interessant:

Okkazie inkroosmachine Leuven | Boor-freesmachines Antwerpen | Houtbewerkingsmachine Brugge