Inkastmachine

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

 

Zoekt u een inkastmachine van de hoogste kwaliteit? Dan is Select BV de partner voor u. Met een ruim assortiment machines voor houtbewerking is er altijd een te vinden die bij u past. Voor het grotere schrijnwerk of kleinere freeswerk, een inkastmachine van Select BV kan het allemaal.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Een inkastmachine met verschillende programma’s

Het fijne aan de inkastmachines van Select BV is dat deze volautomatisch werken. Met diverse voorgeprogrammeerde instellingen voor deuren, kozijnen en zulks meer, is de inkastmachine een slim apparaat. Zo zijn er verschillende programma’s voor het boren van drevelgaten en programma’s voor het frezen van bijvoorbeeld scharnieruitsparingen.

 

Waarom een inkastmachine kopen?

Inkastmachines hebben diverse voordelen. Even wat voordelen van inkastmachines ten opzichte van bijvoorbeeld losse frees- en boormachines:

 

  • Inkastmachines zijn eigenlijk meerdere machines in een. Een boormachine, een freesmachine maar ook uw schaaftafel.
  • Een inkastmachine is volautomatisch in te stellen. Dit betekent dat u alleen de programma’s hoeft te selecteren en de machine voert het uit.
  • De klemelementen van de machine zijn zonder gereedschappen in te stellen.

 

De kwaliteit van Select BV is onmiskenbaar

Zonder onszelf al te veel op de borst te kloppen, zijn we bij Select BV van mening dat we uitstekende kwaliteit leveren. Onze machines en aanverwante producten worden niet alleen uitvoerig getest, we hanteren een kwaliteitsnorm die bij deze machines past. En een norm die garandeert dat u bij ons het beste van het beste krijgt. Dit doen we inmiddels al meer dan 60 jaar en dat blijven we ook zeker zo doen.

 

Bel nu voor advies op maat

Onze ervaren medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren over onze producten. Zij denken graag met u mee om tot de juiste keuze te komen. Daarnaast helpen zij u ook bij een eventueel financieringsplan. Dankzij onze uitstekende samenwerking met ABC Finance kunnen we een oplossing op maat voor u maken. Dat kan bijvoorbeeld afschrijven of leasen zijn. Bel naar +31-(0)13 – 51 69 234 of stuur een mail naar info@select-esbeek.nl.

Ook interessant:

Zaagtafel Brugge | Inkroosmachine Antwerpen | CNC freesmachine Leuven