Houtbewerkingsmachine Brugge

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

 

Een houtbewerkingsmachine kopen in de buurt van Brugge doet u natuurlijk niet iedere dag. Daarom is het handig om te weten dat Select BV de meest ervaren partner in houtbewerking is. Onze machines zijn door onszelf ontwikkeld en worden al ruim 60 jaar naar volle tevredenheid gebruikt door schrijnwerkers in heel België en buurlanden. We adviseren u graag over de mogelijkheden van onze machines. En natuurlijk denken we met u mee als het gaat om de financiering. Dat levert ons louter tevreden klanten op.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Freesklusjes en boorklusjes? Eenvoudig te regelen met de houtbewerkingsmachines van Select BV.

Of u nu op grote schaal hout bewerkt of voor een eenmalige klus iets nodig hebt. In het grote assortiment houtbewerkingsmachines van Select BV is er altijd een oplossing te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houtbewerkingsmachine leasen? Door onze samenwerking met ABC Finance zoeken we samen met u naar een oplossing op maat. Alles om uw concurrentiepositie te verbeteren.

 

Houtbewerkingsmachine kopen in de buurt van Brugge

Vlak over de grens bij Turnhout vindt u ons mooie filiaal in Esbeek. Vanuit alle richtingen is ons pand goed bereikbaar. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor gebruikte machines? Wij hebben een grote collectie tweedehands houtbewerkingsmachines die nog jaren mee kunnen. Maar deze gaan dan natuurlijk wel weg voor leuke prijzen, waardoor u een hoop geld bespaart.

 

Bel of mail ons vrijblijvend

Een houtbewerkingsmachine koopt u niet iedere dag. We nodigen u daarom van harte uit om contact met een van onze specialisten op te nemen. Graag adviseren we u over onze producten en denken we met u mee. U bereikt ons door te bellen naar +31-(0)13 – 51 69 234 of te mailen naar info@select-esbeek.nl.

Ook interessant:

CNC beslagfreesmachine 34800 Antwerpen | Beslagfreesmachine 44000 Roeselare | Trappensoftware