Houtbewerkingsmachine bedrijf Noord-Brabant

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Select BV is een professioneel bedrijf dat zich reeds meer dan 60 jaar gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van machinale houtbewerkingsmachines. Kenmerkend voor ons is dat onze ietwat eigenzinnige opstelling een aantal machinale houtbewerkingsmachines van uitermate goede kwaliteit heeft opgeleverd heeft die de enige in hun soort zijn. U haalt het meeste uit uw werkzaamheden met een houtbewerkingsmachine die u koopt bij ons bedrijf in Esbeek, in het mooie Noord-Brabant.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Wij zijn dé specialist in machinale houtbewerkingsmachines

Bij deze nodigen wij u uit om kennis te nemen van enkele van de ontwikkelde producten, zoals de boor-freesmachine 44000 of de drevelboormachine 31300. Natuurlijk behoort er nog veel meer tot ons assortiment. Bij ons bedrijf in Esbeek, nabij Tilburg, vindt u steeds weer de houtbewerkingsmachine waar u naar op zoek bent. Bij ons koopt u zowel nieuwe machines als gebruikte houtbewerkingsmachines. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u levert bij ons bedrijf in Noord-Brabant nooit in op kwaliteit en vindt altijd dé houtbewerkingsmachine die u helpt uw werkzaamheden uitstekend uit te voeren.

 

Neem contact met ons op

Wij bieden innovatieve oplossingen voor iedere professionele houtbewerker. Loopt u regelmatig tegen een probleem aan en zoekt u machinale houtbewerkingsmachines waarbij dit niet meer voorkomt? Ons enthousiaste team helpt u verder. Mocht u meer informatie wensen over een houtbewerkingsmachine of over ons bedrijf in Noord-Brabant, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken door te bellen naar +31-(0)13 – 51 69 234 of door ons contactformulier in te vullen. U ontdekt al snel waarom wij al meer dan 60 jaar dé specialist zijn op het gebied van houtbewerkingsmachines. We spreken u graag binnenkort!