CNC freesmachine Leuven

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

 

Bent u woonachtig in de buurt van Leuven en op zoek naar een CNC Freesmachine? Zoek niet verder, u heeft het juiste adres gevonden. Met ruim een halve eeuw ervaring in het bouwen van freesmachines, is Select BV de ideale partner. De gemiddelde schrijnwerker voelt zich bij ons als een kind in een snoepwinkel. Met een ruim assortiment machines voor houtbewerking is er altijd een te vinden die bij u wensen past.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

De beste CNC freesmachine van Leuven vindt u bij ons

Voor de beste automatische freesmachines is er maar een plek in de buurt van Leuven en Gent waar u moet zijn. CNC freesmachines zijn bij ons niet alleen goedkoop, ze zijn daarnaast van de hoogste kwaliteit. Al meer dan 60 jaar bedenken, bouwen en leveren wij de beste machines voor het bewerken van hout. Boormachines, freesmachines, zaagtafels, u zegt het maar. Het is niet voor niets dat we de grootste leverancier van CNC freesmachines in Leuven en Gent zijn.

 

CNC freesmachines voor het bewerken van hout op verschillende manieren

CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit betekent zoveel als volledig programmeerbaar houtbewerken. Niet alleen is een CNC freesmachine uiterst precies in zijn werk, het werken met de CNC freesmachine bespaart ook veel tijd. De belangrijkste voordelen van de CNC freesmachine op een rij:

 

  • Bedieningsterminal kan vrij bewegen en is dus flexibel
  • Gebruiksvriendelijk en in Nederlands
  • Meerdere voorgeprogrammeerde opties
  • Besturingssysteem zit compact verwerkt in het frame

 

Neem nu contact op voor advies

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer weten? Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. Zij denken met u mee en informeren u over de mogelijkheden die Select BV biedt. Zo hebben wij een uitstekende service via ABC Finance. Hierdoor kunt u CNC freesmachines in Leuven en Gent ook huren. Vul ons contactformulier in, bel ons via +31-(0)13 – 51 69 234 of stuur ons een e-mail via info@select-esbeek.nl.

Ook interessant:

Boor-freesmachines Antwerpen | Okkazie inkroosmachine Leuven | Zaagtafel Brugge