CNC Beslagfreesmachine 34800 Antwerpen

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

Als u op zoek bent naar een freesmachine die uiterst nauwkeurig te werk gaat, dan hebben wij de oplossing. Dichtbij Antwerpen en Genk, namelijk in Esbeek, is de CNC Beslagfreesmachine 34800 de moeite waard om te komen bekijken. Nooit meer handmatig gepriegel en volledig foutloos frezen. Wie wil dat niet?

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom een beslagfreesmachine u gaat helpen

Als u op grote of kleine schaal hout of andere materialen moet verspanen, dan is een fout gauw gemaakt. Handmatig frezen is lastig en nauwelijks 100% nauwkeurig uit te voeren. Een beslagfreesmachine verspaant op basis van een programma stukken materiaal. Niet alleen is zo’n programma uiterst accuraat, u kunt dit programma ook meermaals gebruiken. De CNC Beslagfreesmachine 34800 is voorzien van vier cilinderklemmen. Deze houden het te frezen materiaal stevig op zijn plaats.

 

Dé houtbewerkingsspecialist in de buurt van Antwerpen

Een beslagfreesmachine in de buurt van Antwerpen kopen, is wel zo makkelijk. In onze ruime loods net over de grens bij Turnhout, in het Noord-Brabantse Esbeek, vindt u alles wat te maken heeft met houtbewerking. Van zaagtafels tot frezen, de CNC Beslagfreesmachine 34800 is binnen handbereik en op een steenworp afstand van Antwerpen en Genk. Bent u benieuwd naar de voordelen van de CNC Beslagfreesmachine 34800? We hebben deze op een rij gezet.

 

De voordelen van de CNC Beslagfreesmachine 34800

  • Volledig automatisch, dus zeer
  • Voorgeprogrammeerde freesprogramma’s maken het gebruik
  • Hoofdbesturingskast zit compact in het frame verwerkt.
  • Nederlandstalige programma’s en Nederlandse software.
  • Volautomatisch spiegelen is mogelijk.

 

De CNC Beslagfreesmachine 34800 kopen of leasen

Het kan voorkomen dat u niet weet hoeveel freeswerk u voor uw kiezen krijgt. Een machine kopen, is dan wellicht een gok. Door onze samenwerking met ABC Finance is het nu ook mogelijk om tot creatieve financiële oplossingen te komen voor de financiering van uw beslagfreesmachine. Wist u bijvoorbeeld ook dat u een machine bij ons kunt leasen?

 

Neem nu contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Waarom nog langer wachten? Onze adviseurs zijn dagelijks bereikbaar op +31-(0)13 – 51 69 234 om u te woord te staan. Wij adviseren niet alleen op het gebied van productkeuze, maar ook over de financiering. Mailen kan natuurlijk ook naar info@select-esbeek.nl of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant:

Inkastmachine | Trappensoftware | Schaaftafel Antwerpen