Boor-freesmachines Antwerpen

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

 

Met het grootste assortiment artikelen voor houtbewerking, is Select BV de plek waar u als schrijnwerker uw hart ophaalt. In ons grote filiaal in Esbeek hebben we boor-freesmachines van de hoogste kwaliteit. Onze eigenzinnigheid heeft ons gebracht naar waar wij nu zijn: de uitvinder én leverancier van de beste houtbewerkingsmachines van Nederland en België.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom een boor-freesmachine?

U kiest een boor-freesmachine, omdat u alle gemakken zoekt in één machine. Zowel boren als frezen is precisiewerk, waarbij de technische ondersteuning van een machine onontbeerlijk is. De boor-freesmachines van Select BV combineert twee technieken, frezen en boren in één product. Dat betekent ook optimaal gebruik van uw ruimte. U heeft niet langer een frees- én een boormachine nodig.

 

De beste boor-freesmachines van Antwerpen en omstreken

Wij produceren niet alleen de beste boor-freesmachines, we zijn ook nog eens uitstekend te bereiken. U vindt ons filiaal zeer centraal gelegen, net over de grens bij Turnhout in de buurt van Tilburg. Staat u op het punt een boor-freesmachine in de buurt van Antwerpen te kopen? U bevindt zich op steenworp afstand van uw nieuwste aankoop.

 

Boren en frezen met bestaande programma’s

De boor-freesmachines van Select BV zijn allemaal voorzien van een uiterst gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. De software is Nederlands en dus ook in het Nederlands te gebruiken. Voorgeprogrammeerde instellingen maken het boren en frezen helemaal makkelijk. De programma’s van de boor-freesmachine zijn zelfs al in te stellen wanneer deze nog bezig is het met oude programma. Geen seconde tijdverlies dus.

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om te helpen. Niet alleen om u het beste materiaal te leveren dat past bij uw bedrijf of klus. Ook met passende financieringsmogelijkheden. Zo kent ons bedrijf een uitstekende samenwerking met ABC Finance. Dit maakt mogelijk dat u machines ook kunt leasen of aflossen. Wel zo makkelijk. Bel ons op +31-(0)13 – 51 69 234 of mail naar info@select-esbeek.nl voor vrijblijvende informatie en een adviesgesprek.

 

Ook interessant:

Inkroosmachine Antwerpen | Schaaftafel Antwerpen | Inkastmachine