Beslagfreesmachine 44000 Roeselare

✔ Zowel occasions als nieuw aanbod

✔ Unieke machines

✔ Gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen

De beslagfreesmachine 44000, de beste in Roeselare. Het is bij uitstek de juiste keuze voor u! De kracht en de eenvoud van deze machine zullen u versteld doen staan. Een combinatie van kracht en souplesse teruggebracht in een prachtig product.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Select BV: de enige echte beslagfreesmachine 44000 leverancier in Roeselare

Al 60 jaar timmeren wij aan de weg met het bedenken, creëren en leveren van de beste houtbewerkingsmachines. Onze eigenzinnigheid steken we niet onder stoelen of banken en hebben er juist toe geleid dat wij hier nu staan. Een prachtig pand net over de grens bij Turnhout in de buurt van Tilburg. Daar tussen de bossen verscholen, in Esbeek, ligt de bakermat van het succes van Select BV. Natuurlijk zijn wij trots op al onze producten, maar de boor-/ beslagfreesmachine 44000 is toch wel een uniek exemplaar.

 

De kenmerken en voordelen van de boor-/ beslagfreesmachine 44000

  • Deze machine is voorzien van Nederlands software en is Nederlandstalig
  • Verschillende programma’s in te stellen en dus multifunctioneel
  • Zeer compact gebouwd, past in kleine ruimtes
  • Efficiënt: het volgende programma kan ingesteld worden, terwijl er nog een draait

 

Ook occasions van beslagfreesmachine 44000 in Roeselare beschikbaar

Select BV koopt regelmatig beslagfreesmachines terug. Nadat we deze uitvoerig hebben nagelopen, schoongemaakt en getest, bieden we deze weer aan in de markt. Zoekt u een machine waar gegarandeerd nog jaren mee gewerkt kan worden maar die niet al te veel kost? Dan zijn de occasions van Select BV een aanrader.

 

Bel of mail ons voor advies

We staan u natuurlijk graag te woord om u te adviseren over een houtbewerkingsmachine. Onze experts helpen dagelijkse tientallen klanten, want service is waar wij om bekend staan. Heeft u specifieke vragen over onze machines of de financiering? Wij staan dagelijks voor u klaar. Bel ons vandaag nog op +31-(0)13 – 51 69 234 of stuur uw e-mail naar info@select-esbeek.nl.

 

Ook interessant:

CNC freesmachine Leuven | Houtbewerkingsmachine Brugge | Okkazie CNC machine Gent